Adalet Namluda 2 APK



Sizin için paylaştığımız adalet Namluda 2, Türk askeri operasyonlarını katılacağınız başarılı bir aksiyon oyunu.


Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan bir askeri kontrol edeceğiniz Adalet Namluda 2 oyununda onlarca görev ve operasyon sizi bekliyor. Oyun temel olarak TSK'nın görev yaptığı araziler ve bölgeler baz alınarak geliştirilmiş, bu sayede gayet gerçekçi ve başarılı 10 kadar operasyon haritası var. Oyundaki operasyonlar farklı haritalarda geçtiği için oyunu sıkılmadan oynayabilirsiniz.


Adalet Namluda 2'de Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Mavi Bereli Komando ve Bordo Bereli Komando olmak üzere 4 türden askeri birlik bulunuyor. Bunlardan birisine katıldığınızda  operasyona hazır hale geliyorsunuz.operasyonlarda kullanabileceğiniz 10 farklı silah ve ekipman modeli bulunuyor. Üstelik bunlar şu an TSK'nın sahada kullandığı silahların aynısı olarak düzenlenmiş. Bununla birlikte envanterimizdeki i Atak helikopteri ve F16 uçakları gibi askerlerimizin kullandığı araçlarda da oyunda yer alıyor.


Türk yapımı asker oyunu olan Adalet Namluda 2, gerçekçi fizik modellemesi ve yüksek grafik kalitesi  ile mükemmel bir oyun deneyimi sunuyor. Adalet Namluda 2 APK dosyasını hemen indirerek operasyonları tamamlamaya başlayın. İyi oyunlar.



Adalet Namluda 2 APK-521mb- indir