Bid Wars Pawn Empire V1.26.2 Mod apk – Hileli



Bid Wars Pawn Empire v1.26.2 mod apk hileli, ticaret, işletme ve açık arttırma oyunlarını sevenler için  yapımcılığını Tapps Games firmasının, Android işletim sistemi platformunun sevilen oyunlarından birisidir.

 Amacınız seçtiğiniz karakter ile açık arttırmalara katılmak, değerli eşyaları uygun fiyata satın almak, satmak ve kar etmeye çalışmaktır. Bid Wars Pawn Empire içinde yaşanan bütçe sorunlarından ve genel zorluklardan dolayı sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak paylaşıyorum, oyunun keyfini sonuna kadar varabilin, serbestçe yüksek teklifler sunup depoları satın alabilirsiniz. Farklı bölgeler, sürekli fiyat arttıran rakipleriniz, binlerce eşya  sizleri bekliyor. Bid Wars Pawn Empire v1.26.2 Mod Apk Hileli sürümünde . Grafikleri 2 boyutlu olup ses kalitesi yüksek seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Bid Wars Pawn Empire Play Store’da 890.000’den fazla indirilmiştir.

   Başka hiçbir açıkarttırma oyunun yeniden oluşturamayacağı şekilde, koltuğunuzun otururken açık artırmalara katılabileceğiz. Ancak rakiplerinizin sizi korkutmasına izin vermeyin. Tüm dünyadaki açık arttırmalara rakiplerinizden daha katılın, değerlendirin ve teklif verin! Kendinizi o ünlü televizyon programının içinde gibi hissedeceksiniz!


                                    Bid Wars Pawn Empire v1.26.2 MOD APK İNDİR – 118MB