Driving Zone Russia Apk + Mod v1.305

 


Driving Zone Russia Apk İndir oyunuandroid işletim sisteminde otomobil ve yarış oyunlarını sevenler için bulunmaz güzellikte bir oyun. 

Driving Zone Russia full apk indir oyununda,farklı yol ve arabalar ile keyifli yarışlar yapabilir, yarış simülasyonunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Kalitali grafiklere sahip Driving Zone Russia oyununun apk dosyasını buradan indirip telefon veya tabletinize kurabilirsiniz. Ayrıca isterseniz Driving Zone Russia para hilesi de yapabilirsiniz.

Rusya'da üretilmiş klasik otomobiller yanında daha güçlü çağdaş modeller de seçiminize sunulmuştur. Otomobiller özgün teknik özelliklere ve gerçekçi motor seslerine haizdir. Otomobil modelleri, yarışlarda üç boyutlu etkiyi ve özel gerçeklik duygusunu yaratan, detaylı olarak işlenmiş karoser ve çalışan gösterge panosu ile donatılmıştır.

Motorunuzu çalıştırın ve kalabalık parkur üzerinden olabildiğince yüksek hızla ilerleyerek yoğun trafiği arkanızda bırakın. Böylelikle yeni otomobiller ile oyunun ek seçeneklerini açmak için kullanabileceğiniz puanları kazanın.




Boyut:45-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz

Driving Zone Russia Apk İndir

...Alternatif...