Hotspot Shield Elite Proxy Vpn 8.2.0 Apk İndir (Full Sürüm Bedava)

 

Hotspot Shield Elite Proxy Vpn 8.2.0 apk
Hotspot Shield Elite Vpn Proxy Apk Türkçe İndir

Hotspot Shield Elite Vpn Android yazılımı yasaklara sitelere giriş için çok güzel ve stabil bir uygulamadır. Full ve bedava sürümünü sizler için paylaşıyoruz. Hotspot Shield Elite apk indir ve yasaklı sitelere hiç bir engelleme olmadan gir.
Hotspot Sheild sayesinde yasaklı sitelere kolayca erişebilir ve sıkıntısız şekilde dilediğiniz siteye güvenli şekilde girebilirsiniz.


Hotspot Shield Elite Proxy Vpn 8.2.0 apk

Neden Hotspot Shield?


  • Coğrafik kısıtlamalı sitelere erişebilme imkanı: Ülkenizde yasaklı olan sitelere giriş yapabilirsiniz.
  • IP adresiniz, kimliğiniz ve konumuz siz internette gezerken asla açığa çıkmaz ve saklanır.
  • ÜCRETSİZ ve SINIRSIZ: Temel özelliklerin yanı sıra ELİTE sürümde bütün özellikler açık ve bedava sizlerle paylaşıyoruz.
  • Hotspot Shield uygulaması apk, ABD, Birleşik Krallık, Japonya, Hindistan, Avustralya, Kanada, Çin gibi 20 ülke üzerinden internete bağlanabilirsiniz.
  • Hotspot Shield uygulaması kullanıcıların aktivitelerini asla izlemez ve kayıt tutmaz.
  • Hotspot Shield Ücretsiz VPN apk 400 milyon'dan çok kullanıcısı var.

 Hotspot Shield nasıl çalışır?


Hotspot Shield VPN Vekil Sunucusu, Sanal Özel Ağ (VPN) teknolojisini kullanarak cihazın ve hedef internet sitesi arasında şifreli bir kanal kullanma yoluyla güvenli bir bağlantı sağlar. Hotspot Shield, çevrimiçi aktivitelerinin kimse tarafından izlenememesi ve yasaklanmış internet sitelerine, hatta güvenlik duvarlarının ardındakilere bile erişebilmen amacıyla cihazını anonim hale getirmek için gerçek IP adresini gizler.

Hotspot Shield VPN Vekil Sunucusu ücretsiz ama güçlü bir üründür. İster temel engel kaldırma gizlilik özelliklerine sahip bir ücretsiz sürüm, ya da isterse ilave hizmetlere sahip bir premium sürüm arıyor ol, herkes için oluşturulmuştur.

————————————————————-

Boyut: 23,5 MB
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz

————————————————————–

Alternatif

Hotspot Sheield Elite Vpn Apk İndir 2

Alternatif

Hotspot Sheield Elite Vpn Apk İndir 3